Start
Profil
Pino quizy
pino gry
o pino
 
WYNIKI WYSZUKIWANIA - znaleziono 50 odpowiedników dla

recenzja

dodano: 24.08.2011 przez njnowak | TAGI: film, polityka, recenzja, manipulacja
Mój ulubiony film ostrzega przed manipulacją, propagandą i metodami inżynierii społecznej.
 
dodano: 26.07.2011 przez njnowak | TAGI: poezja, religia, recenzja, wakacje
Recenzja (nie opracowanie!) debiutanckiego tomiku wierszy Adama Mickiewicza.
 
dodano: 24.03.2010 przez lagunka13 | TAGI: gejsza, memoirs of geisha, wyznania gejszy, recenzja
10 marca 2006 roku z wielkim zniecierpliwieniem czekałam na jakże głośno okrzyknięty film „Wyznania Gejszy”, który był adaptacją bestsellerowej powieści Artura Goldena.
 
dodano: 20.03.2010 przez darius89 | TAGI: anioły i demony, dan brawn, recenzja
„Najinteligentniejszy thriller roku” to hasło, które widnieje na okładce słynnego bestsellera Dana Browna. Ten tajemniczy napis sprawił, że od razu chciałem się przekonać, czy rzeczywiście ta pozycja jest tak dobra jak ją reklamowano.
 
dodano: 05.12.2009 przez njnowak | TAGI: wtf?!, faszyzm, faszyści, mars
Recenzja trzech filmów:
 
dodano: 09.11.2009 przez gregsk | TAGI: recenzja, lil, dark-ambient, muzyka elektroniczna
Nie nazwałbym zawartości tego krążka
 
dodano: 06.11.2009 przez palik | TAGI: recenzja, płyta, hey, nowa płyta hey
Po przeczytaniu wywiadu z Kasią Nosowską ucieszyłem się - nowy Hey zapowiadał się smakowicie. Płytka wylądowała szybko w samochodowym odtwarzaczu i towarzyszyła mi przez ostatnie kilkanaście dni. Co przygotowała dla nas ekipa ze Szczecina?
 
Galerie handlowe - znaleźć tam można niemalże wszystko. Markowe ubrania, ekskluzywne perfumy czy też elegancką biżuterię. Galerie to nie tylko miejsca mody, stylu i bogatego życia. To również miejsce kultu niektórych nastoletnich dziewczyn.
 
dodano: 23.09.2009 przez berdyczow | TAGI: kinomaniak, kino, recenzja, film
Powiedzcie
 
dodano: 11.08.2009 przez WiXa | TAGI: charlotte roche, recenzja, książka, wilgotne miejsca
Kanibalizm, zboczenia, impotencja, spijanie potu, własnych płynów i śluzów to wciąż tematu tabu. Rąbka tajemnicy, w niektórych dziedzinach, uchyla Charlotte Roche w książce pt.
 
 
SZUKAJ W PINO
 
5 NAJLEPIEJ OCENIANYCH ARTYKUŁÓW
21.09.2009 10:24:34
02.06.2009 19:31:08
09.06.2009 18:03:13
27.04.2009 18:23:22
 
zobacz więcej
 
Społeczność Witamy w serwisie Pino.pl. Nasz serwis to

nowoczesny portal społecznościowy

w pełni tworzony przez naszych Użytkowników. Dołącz do naszej społeczności. Poznaj świetnych ludzi, kontaktuj się z nimi, baw się rozwiązując quizy, graj w gry, twórz własne blogi, pokazuj swoje zdjęcia i video. Pino.pl to serwis społecznościowy dla wszystkich tych, którzy chcą świetnie się bawić, korzystać z wielu możliwości i poznać coś nowego. Społeczność, rozrywka, fun, ludzie i zabawa. Zarejestruj się i dołącz do nas.
Pino
Reklama
O Pino
Polityka prywatności
Pomoc
Regulamin
Partnerzy
Reklamacje
Kontakt
Polecane strony
Darmowy hosting
Playa.PL - najlepsze gry
Filmiki
Miłość
Prezentacje